Home > de pe net, shark's things > Spam de la tarfe !

Spam de la tarfe !

S.au demodat vremurile cand baietii o ardeau pe matasari ,

acum fetele destepte fac spam cu serviciile prestate !

tarfe

Astept parerile voastre !

  1. andu
    January 25th, 2010 at 17:33 | #1

    astea sigur s`au nascut afaceriste :) ) mai bine puneau toate serviciile la acelasi pret si gata =))

  2. Links
    January 25th, 2010 at 17:47 | #2

    da’ne si noua adresa de contact :) )

  3. January 25th, 2010 at 20:29 | #3

    Ce sa fac ma….blogaresc, Margareta ce mai face ? :>

  4. Andrei
    January 25th, 2010 at 21:01 | #4

    :) ) na` ce sa-i faci.. e criza =))

  5. Banateanul
    January 26th, 2010 at 01:59 | #5

    Omule publica si u numerele alea de telefon:)) acum imi verific si eu mail-ul sa vad daca nu am primit si eu oferta:D

  6. Links
    January 26th, 2010 at 16:54 | #6

    “Omule publica si u numerele alea de telefon:)) acum imi verific si eu mail-ul sa vad daca nu am primit si eu oferta:D”

    Ca bine zici omule. Ja ja ja :) )

  7. Alecu
    January 26th, 2010 at 22:13 | #7

    Cum spune lumea mai sus… ataseaza poza fara cenzura la numerele de telefon :)

  8. Banateanul
    January 27th, 2010 at 00:43 | #8

    Omule poporul cere:)) nu imi spune ca esti impotriva poporului da-i cezarului ce a ai cezarului(caesarului) sau cum se scrie, din ora in ora ma uit pe e-mail sa va poate…poate primesc si eu vreun anunt cum sa imi cheltuiesc niste bani cu prezervativ sau fara sau sa scap in ea sau in gura:))) prea tare anuntul

  9. Stefan
    January 27th, 2010 at 01:23 | #9

    eventual daca publici numerele de telefon poti vorbi cu fetele sa iti ofere si tie o partida pe gratis daca tot le faci asa publicitate :) )

  10. DDDDD
    January 28th, 2010 at 15:12 | #10

    DA-ne si noua nr lor…sau adrese de mail :) ))))) sunt chiar ieftine, parkvad ce maimutze sunt

  11. January 28th, 2010 at 21:26 | #11
  12. smokeone
    January 31st, 2010 at 00:23 | #12

    a mai aflat cineva ceva de nr d tel?

  13. February 1st, 2010 at 18:56 | #13

    E mesaj de la Krond.org cumva? Daca aveti hosting de la Krond, cred ca le-o spart cineva mailul si a trimis la toata lista de utilizatori :) )

  14. Jimmy
    February 1st, 2010 at 21:02 | #14

    chiar ne tii frate asa pe uscat? :)
    serios acum, da-ne numerele sau adresa de mail ..ca vad ca e oferta frumoasa si diversificata..
    mai lipsea sa iti dai drumu in priza 50 fin/70 ora ..ca in rest peste tot are pret :)

  15. February 4th, 2010 at 13:16 | #15

    Este un atac al imaginii celor de Krond.
    De ce nu va informati inainte ? :|

  16. Razvan
    February 11th, 2010 at 23:46 | #16

    Am primit si eu acest mail. Dar numerele… sunt reale? Interesante oferte :D

  1. No trackbacks yet.